İhsaniye Çiftlik İlkokulu
ARİF NİHAT ASYA CAD NO 31 GÖLCÜK / KOCAELİ

VİZYON

Türk toplumuna, insanlığa yön veren, evrensel değerlerle düşünebilen, topluma ve çevreye saygılı, teknolojiyi eğitimde kullanabilen,diğer kurumlarla işbirliği yapabilen,sosyal etkinlik gurupları oluşturarak; toplum içinde olmak istediği birey karakterlerini oluşturabilen bireyler yetiştiren, bir okul olsun.

MİSYON

Bütün öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda yetiştirmek, kişilik sahibi, kendine güven duyan, araştıran ve öğrenme duygularını harekete geçirebilen, yetenek ve ilgilerinin farkında olan ve bu özelliklerini yerinde kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak, için varız.

BAŞARILAR

SPOR MÜSABAKALARINDA SATRANÇ VE RESİM YARIŞMALARINDA ÇEŞİTLİ BİRİNCİLİKLER,İKİNCİLİKLER,MANSİYONLARIMIZ VARDIR.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :İKİLİ (SABAHÇI) YENİDEN YAPILACAK OLAN FİDANLIK İLKOKULU´NUN OKULUMUZA TAŞINMASI NEDENİYLE

Öğretim Şekli

8:15 GİRİŞ-12:35 ÇIKIŞ

İL MERKEZİNE 14 KM. İLÇE MERKEZİNE 2 KM.

KOCAELİ İLİ, GÖLCÜK İLÇESİ, ÇİFTLİK MAHALLESİ ARİF NİHAT ASYA CADDESİ NO:31